top of page

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Estany de Banyoles

Sant Martí de Llémena

DSCF4149.JPG
Grups
Grups        Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Ull! aquest torn s'ha anul·lat!
Nàiades (del 14 al 20 d'agost del 2023)

De 5 a 10 anys

Preu: 390€

Més informació:  Díptic   -  Dossier

L'estada

DSCF4382.JPG
DSCF4416.JPG

Durant 7 dies els i les participants del campament de natura Nàiades,  coneixeran de primera mà la fauna i la flora de la Vall del Llèmena.

Un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes que aniran descobrint a través de l'experimentació i el joc.

20220714_110917.jpg

Per altra banda, l’experiència en les "Nàiades" aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar taula, mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, etc. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

IMG_7496_edited.jpg
DSC09146.JPG

On estarem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nens i nenes viuran en un espai privilegiat, en una casa de colònies de Sant Martí de Llémena. Aquesta disposa de totes les facilitat habituals en aquestes instal·lacions: habitacions comunitàries, lavabos i dutxes, espai de cuina i menjador, sales de jocs, piscina, pistes de joc, etc.

IMG_7644.JPG
IMG_4190.JPG
bottom of page