Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Estany de Banyoles

Sant Martí de Llémena

01.jpg
Grups
Grups        Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Nàiades I
(del 11 al 17 de juliol)

De 5 a 10 anys

Preu: 390€

Més informació:  Díptic   -  Dossier

Nàiades II                     Torn anul·lat
(del 8 al 14 d'agost)

De 9 a 15 anys

Preu: 390€

Més informació:  Díptic   -  Dossier

L'estada

IMG_7325.JPG
IMG_7489.JPG

Durant 7 dies els i les participants del campament de natura Nàiades,  coneixeran de primera mà la
fauna i la flora de la Vall del Llèmena.

Un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes que aniran descobrint a través de l'experimentació i el joc.

IMG_7729.JPG

Per altra banda, l’experiència en les "Nàiades" aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar taula, mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, etc. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

IMG_7496_edited.jpg
DSC09146.JPG

On estarem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nens i nenes viuran en un espai privilegiat, en una casa de colònies de Sant Martí de Llémena. Aquesta disposa de totes les facilitat habituals en aquestes instal·lacions: habitacions comunitàries, lavabos i dutxes, espai de cuina i menjador, sales de jocs, piscina, pistes de joc, etc.

IMG_7644.JPG
IMG_4190.JPG