top of page

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural de l'Alt Pirineu - Vall de Siarb

vall de Siarb 2.jpg
Grups          Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Ull! aquest torn s'ha anul·lat!
Ruta a peu cap al Museu de Camins
Trencapinyes (13 a 27 d'agost del 2023)

De 14 a 17 anys

Preu: 510€ (sense transport)

Més informació:  Díptic   Dossier

En col·laboració amb

Logo refu Vall Siarb (1).jpeg
logopnap.jpg

Ruta, campament i Museu de Camins - Vall de Siarb

IMG_4823.JPG
IMG_3023.JPG

Els "trencapinyes" començaran la seva aventura a La Seu d'Urgell, i faran una ruta de 4 dies, passant per una de les vies més importants de comunicació dels pirineus, per arribar fins a la Vall de Siarb, dins el Parc Natural de l’Alt Pirineu, on establiran el seu campament base, allà coneixeran i col·laboraran amb el Projecte "Museu de camins", un museu a l'aire lliure que vol recuperar i preservar el conjunt de la xarxa de camins antics de la Vall de Siarb. El grup gaudirà d'uns dies de feines per recuperar els camins, aprendran la tècnica de la pedra seca, realitzaran activitats de natura i culturals, i coneixeran altres nois i noies amb qui recordar aquesta aventura per sempre!

El grup estarà sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, i els i les tècniques del Museu, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els i les joves a través del joc, l’observació de fauna, les feines tècniques i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

WhatsApp Image 2021-04-27 at 13.34.34.jp
IMG_4190.JPG

On estarem? Vall de Siarb

Els nois i noies estaran instal·lats durant uns dies en un espai privilegiat en plena natura dins al Parc Natural de l’Alt Pirineu,  a la desconeguda Vall de Siarb, sota el Port del Cantó, en una zona d’acampada a 10 minuts del poble de Vilamur. El campament constarà de tendes que facilitem des de la Sorellona, i de totes les instal·lacions necessàries sota grans tendals (cuina, menjador, taller, latrines, etc.).

 

DSCF0086.JPG
DSCF9675.JPG
IMG_3009.JPG

Associació la Sorellona  -   www.sorellona.org - estadesnatura@sorellona.org

bottom of page