top of page

Parc Natural del Delta de l'Ebre

IMG_7643.jpeg
Grups  Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Tètols (del 15 de juliol al 21 de juliol del 2024)
Excursions en bicicleta

De 10 a 15 anys

Preu: 750 €

Més informació: Díptic - Dossier 

Tètols

IMG_7937 (2).jpeg
IMG_7761.jpeg

Durant 7 dies els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural del Delta de l'Ebre, coneixent de primera mà les feines dels tècnics del parc i posant-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. Un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, que només podem trobar en un espai com aquest.

IMG_7746.jpeg

Per altra banda, l’experiència en els "Tètols", aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar taula, mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, etc. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

IMG_7901.jpeg
IMG_7729.jpeg
IMG_7613.jpeg
DSC08336.JPG

On estarem?

Durant els dies de les estades els infants s'allotjaran a l'Alberg l'Encanyissada, a Poblenou del Delta, que pertany a la Xarxa d'Albergs de Catalunya, Xanascat. Podran gaudir de totes les seves instal·lacions, menjador, lavabos, dutxes, habitacions i sales.

DSC08314.JPG
IMG_7905.jpeg
bottom of page