Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural del Delta de l'Ebre 

Grups
Tètols (del 25 al 30 de juny)

De 9 a 13 anys

Preu: 315€

Més informació

 

Allotjament i àpats en alberg

Els campaments

Durant 6 dies els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural del Delta de l'Ebre, coneixent de primera mà les feines dels tècnics del parc i posant-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. Un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, que només podem trobar en un espai com aquest.

Per altra banda, l’experiència en els "Tètols", aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar taula, mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, etc. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

On estarem?