top of page

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser

1658355520041.jpg
Grups
Grups         Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Marmotes (del 4 al 10 de juliol del 2024)

De 10 a 13 anys

 

Preu total: 460 €

Més informació:  Díptic   Dossier 

 
Trencalossos (del 1 al 10 de juliol del 2024)

De 14 a 17 anys

Preu total: 640 

Més informació:  Díptic   Dossier

Els campaments

Durant 10 dies (Trencalossos) i 7 dies (Marmotes) els i les participants del campament de Marmotes i Trencalos, conviuran al bell mig del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser, a on faran una aproximació a l'alta muntanya a través de l'excursionisme i la natura. El Parc és un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, els nois i noies estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món de l'excursionisme i del lleure. Els nois i noies seran els protagonistes del seu propi aprenentatge a través del joc, les sortides, l'experimentació i la superació de reptes, sense deixar de banda l'observació de fauna i la descoberta de l’entorn.

1657983490893.jpg
1657983491642.jpg

Per altra banda, l’experiència als campaments de les Marmotes i els Trencalossos, aportarà al noi/a més autonomia  i  responsabilitat   en el desenvolupament  de les  tasques  diàries. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nois i noies estaran sota la responsabilitat  d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, la pràctica, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

On estarem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nois i noies estaran instal·lats durant alguns dies en un espai privilegiat en plena natura dins al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser, en una zona d’acampada al municipi de Vallfogona del Ripollès. El campament constarà de tendes que facilitem des de la Sorellona, i de totes les instal·lacions necessàries sota grans tendals (cuina, menjador, taller, etc.) . A més el camp a on ens instal·larem disposa de 2 lavabos i dutxes per a una millor higiène. 

bottom of page