Inscriu-te aquí:

Benvinguts/des!

Per a fer una preinscripció als nostres campaments de natura premeu un dels botons que teniu a continuació i ompliu el formulari. 

A banda d'omplir el formulari clicant al botó superior, per a formalitzar la preinscripció cal fer una paga i senyal de 50€ al següent compte de TRIODOS: ES86 1491 0001 2130 0010 5834 . Aquesta paga i senyal serà retornada en cas que el torn escollit no es pugui realitzar per qualsevol causa, incloent força major com és el cas de la pandèmia de COVID 19

IMPORTANT: al concepte de l'ingrés hi ha de constar: NOMCAMPAMENT_NOMNEN

La preinscripció es pot anular fins a 40 dies abans de l'inici de l'activitat; en aquest cas, la paga i senyal serà retornada íntegrament.

Per qualsevol dubte poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari:

 

La teva pre-inscripció s'ha realitzat amb èxit.

SABEM QUE LA MAJOR PART DE LES FAMÍLIES HEU DE FER UN  ESFORÇ PER DONAR ALS VOSTRES FILLS L'OPORTUNITAT DE GAUDIR D'UNA BONA EXPERIÈNCIA D'ESTIU. PERÒ NO VOLEM QUE CAP INFANT O JOVE ES QUEDI A CASA. SI US CAL, CONSULTEU LES NOSTRES OPCIONS DE DESCOMPTES:

5% i 10%

Descomptes no acumulables

Descomptes del

i especials!

Oferim un descompte del 5% en aquests casos:

​- Famílies nombroses (cal acreditar-ho)

- Famílies amb un dels tutors a l'atur (cal acreditar-ho)

- Col·legiats al CBC i al COAMB (cal acreditar-ho)

- A cada germà/ana inscrit als campaments.

- Si ja heu participat als nostres campaments en anys anteriors, i la vostra inscripció d’enguany va acompanyada d'una inscripció nova d’un amic.

 

Oferim un descompte del 10% en aquests casos:

- Famílies monoparentals (cal acreditar-ho)

- Famílies amb tots els tutors a l'atur (cal acreditar-ho)

- En el cas de la 2ª inscripció del mateix nen a una de les nostres estades d'aquest estiu.

Els descomptes especials poden arribar a un màxim del 30%. Si alguna família el considera necessari ens l'ha de sol·licitar específicament, i justificar-lo. Ens comprometem a valorar-lo i atendre'l en funció de les nostres possibilitats.