top of page

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural de l'Alt Pirineu - Vallferrera

DSC00433.jpg
Grups           Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Campaments a Vallferrera
Cabirols (del 3 al 14 de juliol del 2024)

De 9 a 13 anys    

Preu: 750€ (sense transport)*

Més informació:  Díptic   Dossier

Isards (del 30 de juny al 14 de juliol del 2024)

De 14 a 17 anys                                   

Preu: 820€ (sense transport)*

Més informació:  Díptic   -  Dossier

* 60 €/trajecte

Els campaments - Vallferrera

DSC00350.jpg
Cabirols 2019 (378).JPG

Durant 12 dies "Cabirols" i 15 dies "Isards" els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Els Isards combinaran uns dies de ruta i la resta en campament estàtic, mentre que els Cabirols romandran en un campament totalment estàtic. D'aquesta manera coneixeran de primera mà les feines dels tècnics del parc i els projectes europeus de conservació que s’estan realitzant, a més de posar-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. 

Els nens i nenes i nois i noies estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

DSC00652.jpg
DSC00394.jpg

On estarem? Vallferrera

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nois i noies estaran instal·lats durant alguns dies en un espai privilegiat en plena natura dins al Parc Natural de l’Alt Pirineu, just al peu de la Pica d'estats, en una zona d’acampada a 10 minuts del poble d'Àreu. El campament constarà de tendes que facilitem des de la Sorellona, i de totes les instal·lacions necessàries sota grans tendals (cuina, menjador, taller, latrines, etc.). Els Isards acamparen la resta de dies acamparan en diferents punts segons la ruta establerta.

 

IMG-20220720-WA0029.jpg
IMG_6721.JPG

Associació la Sorellona  -   www.sorellona.org - estadesnatura@sorellona.org

bottom of page