Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural de l'Alt Pirineu

Grups
Campaments a Vallferrera
Cabirols (de l'1 al 12 de juliol)

De 9 a 13 anys

Preu: 425€

Més informació

 

Isards (del 28 de juny al 12 de juliol)

De 14 a 17 anys

Preu: 400€

Més informació

Campaments a la Vall de Siarb

Trencapinyes (del 16 al 30 agost)

De 14 a 17 anys

Preu: 410€

Més informació

Els campaments - Vallferrera

Els campaments - Vall de Siarb

Durant 12 dies "Cabirols" i 15 dies "Isards" els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Els Isards combinaran uns dies de ruta i la resta en campament estàtic, mentre que els Cabirols romandran en un campament totalment estàtic. D'aquesta manera coneixeran de primera mà les feines dels tècnics del parc i els projectes europeus de conservació que s’estan realitzant, a més de posar-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. 

Durant 15 dies els i les participants del campament de natura “Trencapinyes”, conviuran al bell mig del Parc Natural de l’Alt Pirineu, a la Vall de Siarb, combinant uns dies de ruta per camins històrics de la zona, amb uns dies de campament, en que descobrirem la biodiversitat de la zona tot realitzant diferents activitats de natura i realitzant tasques de recuperació de camins en col·laboració amb el projecte “Museu de camins”.

Els nens i nenes i nois i noies estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

On estarem? Vallferrera

On estarem? Vall de Siarb

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nois i noies estaran instal·lats durant alguns dies en un espai privilegiat en plena natura dins al Parc Natural de l’Alt Pirineu, just al peu de la Pica d'estats, en una zona d’acampada a 10 minuts del poble d'Àreu. El campament constarà de tendes que facilitem des de la Sorellona, i de totes les instal·lacions necessàries sota grans tendals (cuina, menjador, taller, latrines, etc.). Els Isards acamparen la resta de dies acamparan en diferents punts segons la ruta establerta.

 

Els primers dies de campaments els nois i noies dormiran amb tendes o fent bivac, mentre segueixen la ruta de transhumància per on els pastors portaven els ramats de la plana de Lleida a les muntanyes de l’Alt Pirineu. La resta de dies, estaran instal·lats en un espai privilegiat, una zona poc coneguda del Parc Natural de l’Alt Pirineu, al voltant de l’antiga casa forestal de Llavaners, prop del nucli de Tornafort. Un espai tranquil i acollidor al cor del Pirineu.

 

Associació la Sorellona  -   www.sorellona.org - estadesnatura@sorellona.org