Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural de l'Alt Pirineu

Grups
Campaments a Vallferrera
Cabirols (de l'1 al 12 de juliol)

De 8 a 13 anys    PLACES ESGOTADES

Preu: 480€ / 430€ (sense transport)

Més informació

 

Isards (del 28 de juny al 12 de juliol)

De 14 a 17 anys

Preu: 490€ / 440€ (sense transport)

Més informació

Els campaments - Vallferrera

Durant 12 dies "Cabirols" i 15 dies "Isards" els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural de l’Alt Pirineu. Els Isards combinaran uns dies de ruta i la resta en campament estàtic, mentre que els Cabirols romandran en un campament totalment estàtic. D'aquesta manera coneixeran de primera mà les feines dels tècnics del parc i els projectes europeus de conservació que s’estan realitzant, a més de posar-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. 

Els nens i nenes i nois i noies estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

On estarem? Vallferrera

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nois i noies estaran instal·lats durant alguns dies en un espai privilegiat en plena natura dins al Parc Natural de l’Alt Pirineu, just al peu de la Pica d'estats, en una zona d’acampada a 10 minuts del poble d'Àreu. El campament constarà de tendes que facilitem des de la Sorellona, i de totes les instal·lacions necessàries sota grans tendals (cuina, menjador, taller, latrines, etc.). Els Isards acamparen la resta de dies acamparan en diferents punts segons la ruta establerta.

 

Associació la Sorellona  -   www.sorellona.org - estadesnatura@sorellona.org