Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà

remullats'17 (404).JPG
Grups
Fartets
De 7 a 13 anys
 
Més informació FARTETS
Anguiles
De 14 a 17 anys

 

Més informació ANGUILES

 

Preu: 145€ 

      INSCRIPCIONS      

Els campaments

IMG_9616.JPG

Durant 4 dies els i les participants dels “Fartets" i les "Anguiles", conviuran al bell mig del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà . Un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals, sobretot aus en migració i plantes en el moment més àlgic de la seva floració, que només podem trobar en un espai com aquest.

remullats'17 (11) - Copy.JPG

Per altra banda, l’experiència dels "Fartets" i les "Anguiles", aportarà al nen/a o noi/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara , mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, ajudar en la preparació dels àpats comunitaris, etc. Alhora que podrà retrobar o fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat  d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

IMG_9379.JPG

A on ens allotjarem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nens i nenes viuran en un espai privilegiat en plena natura al bell mig del parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, en aquesta ocasió alternarem 2 espais per a facilitar el moviment dins el parc; la primera nit la passarem a la Closa d’en Barraquer, al costat de l’oficina tècnica del Parc, al Cortalet, i la resta de nits les passarem al Mas el Matà. Durant els 4 dies, dormirem en tendes que facilitem des de la Sorellona, en un espai adaptat per aquest tipus d’activitat amb lavabos i dutxes, espai de cuina i menjador al costat mateix de les zones d’acampada

DSC_0251.JPG