top of page

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Nadal a Can Tallada (Garrigàs)

DSC_0205.JPG
Campaments de Nadal
Edat: De 5 a 14 anys

 

Dates: 28, 29 i 30 de desembre de 2021

Preu: 125,00 €

Formalitzar la inscripció

Els campaments

IMG_20200813_192149011.jpg

Durant 3 dies, 2 nits, els i les participants del campament de natura, conviuran a la vora del riu Fluvià, coneixent de  posant-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. Estarem instal·lats a Can Tallada, una casa de colònies única situada en un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, que només podem trobar en un espai com aquest.

Per altra banda, l’experiència dels campaments de  Nadal, aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar taula, mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, etc. Alhora que podrà fer noves amistats amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

El grup estarà sota la responsabilitat  d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

01.jpg

A on dormirem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nens i nenes viuran en un espai privilegiat en plena natura. La casa de Can Tallada disposa de totes les facilitat habituals en aquestes instal·lacions: habitacions comunitàries, lavabos i dutxes, espai de cuina i menjador, sales de jocs, pistes de joc, etc.

IMG-20210729-WA0005.jpg
bottom of page