Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Nadal als Aiguamolls de l'Empordà

Campaments de Nadal
Edat: De 5 a 14 anys

 

Dates: del 2 al 4 de gener del 2020

Preu: 90 €

Més informació

Inscripcions

Els campaments

Durant 3 dies, 2 nits,  els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, coneixent de primera mà les feines dels tècnics del parc i posant-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. Un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, que només podem trobar en un espai com aquest.

 

Per altra banda, l’experiència dels campaments de  Nadal, aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar taula, mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, etc. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat  d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

A on dormirem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nens i nenes viuran en un espai privilegiat en plena natura, Mas del Matar. Dormirem en tendes que facilitem des de la Sorellona, en un espai adaptat per aquest tipus d’activitat amb lavabos i dutxes, espai de cuina, menjador i estufes al costat mateix de la zona d’acampada. Es tracta d’instal·lacions del mateix PN dels Aiguamolls de l’Empordà, dissenyades per cobrir totes les necessitats que se’ns puguin plantejar durant el nostre dia a dia al campament, i també per a resoldre les petites adversitats meteorològiques que puguin sorgir.