top of page

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural del Cap de Creus

Parc Natural de Cap de Creus 

DSC09458.JPG
Grups
Grups          Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Rogers (del 20 al 27d'agost del 2023) 
De 9 a 13 anys                             Sense places!
Preu: 375€
Més informació: Díptic   - Dossier
Sards (del 14 al 27 d'agost del 2023)     

De 14 a 17 anys    

Preu: 540€

Més informació: Díptic   - Dossier 

Els campaments

IMG_5163.JPG

Durant 8 dies (Rogers) i 15 dies (Sards) els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural del Cap de Creus, a on coneixeran de primera mà les feines dels tècnics del parc i els projectes de conservació que s’hi estan realitzant, a més de posar-se a la pell de naturalistes estudiosos de la fauna i la flora de la zona, tant terrestre com marina. 

IMG_8094.jpg
DSC08746.JPG

Sempre de la mà de guies experts, l’observació del medi marí serà un dels eixos centrals d’aquest campament. Passarem hores dins l’aigua fent “snorkel” amb ulleres i tubs.

També farem sortides en caiac, entre altres activitats de descoberta del litoral. Col·laborarem amb algunes tasques de suport al parc, com ara neteja de camins i restauració de parets de pedra seca.

RIMG4308.JPG
RIMG4231.JPG
RIMG4294.JPG
IMG_7865.jpg

On estarem?

Estarem instal·lats en una zona d'acampada municipal de la Selva de Mar. A més durant part dels campaments farem itinerància, és a dir anirem canviant d’emplaçament, resseguint part del litoral del Cap de Creus. Els desplaçaments seran suaus i amb vehicles de suport per a dur part del material. Cada etapa inclourà bivacs en algunes de les cales i paratges més emblemàtics i bonics del parc natural.

 

bottom of page