Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural del Cap de Creus

Parc Natural de Cap de Creus 

Grups
Grups
Pops (del 25 al 30 de juny)
De 10 a 13 anys
Preu: 215€
Més informació
Rogers (del 8 al 19 de juliol)
De 10 a 13 anys
Preu: 390€
Més informació
Escòpores (del 19 al 30 d'agost)
De 10 a 13 anys
Preu: 390€
Més informació
Sards (del 5 al 19 de juliol)

De 14 a 17 anys

Preu: 410€

Més informació

Els campaments

Durant 12 dies (Rogers) i 15 dies (Sards) els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural del Cap de Creus, a on coneixeran de primera mà les feines dels tècnics del parc i els projectes de conservació que s’hi estan realitzant, a més de posar-se a la pell de naturalistes estudiosos de la fauna i la flora de la zona, tant terrestre com marina. 

Sempre de la mà de guies experts, l’observació del medi marí serà un dels eixos centrals d’aquest campament. Passarem hores dins l’aigua fent “snorkel” amb ulleres i tubs.

També farem sortides en caiac, entre altres activitats de descoberta del litoral. Col·laborarem amb algunes tasques de suport al parc, com ara neteja de camins i restauració de parets de pedra seca.

On estarem?

Es tracta d’una proposta itinerant: anirem canviant gradualment d’emplaçament, resseguint tot el litoral del Cap de Creus, fent descansos de 2 o 3 dies a zones d’acampada de Roses, Cadaqués i Port de la Selva. Els desplaçaments seran suaus i amb vehicles de suport per a dur part del material.

Cada etapa inclourà bivacs en algunes de les cales i paratges més emblemàtics i bonics del parc natural.

 

Associació la Sorellona  -   www.sorellona.org - estadesnatura@sorellona.org