Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural del Cadí-Moixeró

P1060380.JPG
Grups
Grups         Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Pigots (del 20 al 31 de juliol)

De 8 a 15 anys  

Preu: 615€ / 535€ (sense transport)

Més informació:  Díptic   -  Dossier

Miloques (del 1 al 7 d'agost)

De 10 a 14 anys  

Preu: 415€ / 335€ (sense transport)

Més informació:  Díptic   -  Dossier

Els campaments

P1060378.JPG

Durant 12 dies els i les participants del campament de natura, conviuran al bell mig del Parc Natural del Cadí i Moixeró, d'aquesta manera coneixeran de primera mà els secrets de la Serra del Cadí i els elixirs a base de plantes medicinals que confeccionàven les Trementinaires, a més de conéixer la natura present a la zona a través de tècniques utilitzades per a la recerca. En un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, la mainada estarà sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els joves a través de dinàmiques, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge. 

IMG_20180802_160553.jpg

Per altra banda, l’experiència en els Pigots, aportarà al noi/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

IMG_20180806_110245.jpg

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat  d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

On estarem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nois i noies estaran instal·lats durant alguns dies en un espai privilegiat en plena natura dins al Parc Natural del Cadí i Moixeró, en una zona d’acampada prop del pobe de Tuixent. El campament constarà de tendes que facilitem des de la Sorellona, i de totes les instal·lacions necessàries sota grans tendals (cuina, menjador, taller, latrines, etc.) . 

IMG_8533.JPG
IMG-20180829-WA0040.jpg