top of page

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Estany de Banyoles

Estany de Banyoles

DSC09270.JPG
Grups
Grups
Nàiades (del 27 de juliol al 2 d'agost)

De 5 a 9 anys

Preu: 245€

Més informació

Rat-Bufs (del 29 de juliol al 9 d'agost)

De 10 a 15 anys

Preu: 380€

Més informació

Els campaments

IMG_7325.JPG
IMG_7489.JPG

Durant 12 dies els i les participants del campament de natura, conviuran a la vora de l'Estany de Banyoles, coneixent de primera mà les feines dels tècnics del Consorci de l'Estany i posant-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. Un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, que només podem trobar en un espai com aquest. En aquesta ocasió aprofitant el pla que envolta l'Estany, ens desplaçarem amb bicicleta per a poder moure'ns més ràpid.

IMG_7729.JPG

Per altra banda, l’experiència en els "Rat-bufs", aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar taula, mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, etc. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

IMG_7496_edited.jpg
DSC09146.JPG

On estarem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nens i nenes viuran en un espai privilegiat en plena natura, al costat de l'estany. Dormirem en tendes que facilitem des de la Sorellona, en un espai adaptat per aquest tipus d’activitat amb lavabos i dutxes, espai de cuina i menjador al costat mateix de la zona d’acampada. Es tracta d’instal·lacions del mateix Consorci de l'Estany, dissenyades per cobrir totes les necessitats que se’ns puguin plantejar durant el nostre dia a dia al campament, i també per a resoldre les petites adversitats meteorològiques que puguin sorgir.

IMG_7644.JPG
IMG_7260.JPG
bottom of page