Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

BANDOLERS

Grup
 
Bandolers (del 25 de juny al 5 de juliol)
Campaments en ruta amb ases

D'11 a 15 anys.

Preu: 390€

Més informació

LA RUTA

Durant 12 dies els “Bandolers”, conviuran en ruta tot resseguint el riu Ter, des del Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser, fins a la zona volcànica de la Garrotxa on podran reposar tot remullant-se al riu Fluvià. Una ruta única que ens permetrà observar el canvi de paisatge i gran diversitat d’animals i plantes, que només podem trobar resseguint una ruta com la que es proposa. Per a realitzar aquesta ruta es comptara amb el suport i companyia d'un esplèndid ruc.

Els nois i noies estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, bons coneixedors de la muntanya, i amb molta experiència en el món del lleure. A través de la ruta a peu, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn i el paisatge canviant seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

Per altra banda, l’experiència en els “Bandolers”, aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar tendes, mantenir una higiene adequada, rentar plats i roba, etc. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà 12 dies de molta intensitat.

Quina volta farem?

Es tracta d’una proposta itinerant. Els desplaçaments seran suaus i comptarem amb 1 burro que ens acompanyarà i contribuirà portant una petita part del pes. A mes, tindrem vehicles de suport per a dur part del material de més pes.

Algunes etapes inclouran bivacs en paratges singulars a mig camí. Altres etapes acabaran en zones d’acampada situades a les valls. Hi haurà etapes de descans en algunes d’aquestes valls.