top of page

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

IMG_20220824_125223.jpg
Grups          Ep! Consulteu els nostres descomptes!
Ull! aquest torn s'ha anul·lat!
Tritons (del 16 al 27 d'agost del 2023)

De 8 a 15 anys    

Preu: 600€  (sense transport)

Més informació:  Díptic   -  Dossier

Els campaments

IMG_7912.JPG

Durant 12 dies els i les participants del campament de natura, conviuran a tocar del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estanys de Sant Maurici. Els Tritons combinaran dies d'excursions per l'Alta muntanya amb dies de campaments estàtic a on treballarem la natura com a font d'inspiració per a peces artístistiques, basant-nos sobretot en el dibuix, la fotografia i l'escultura (LandArt). D'altra banda, coneixeran de primera mà les feines dels tècnics del parc i els projectes europeus de conservació que s’estan realitzant, a més de posar-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona . En un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, els infants estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els joves a través de dinàmiques, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge. 

DSCF1233.JPG

Per altra banda, l’experiència en els Tritons, aportarà al noi/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

IMG_7619.JPG

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

IMG_20220822_144307.jpg
IMG_0748.JPG
IMG_20220826_110935.jpg
IMG_7606.JPG

On estarem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nois i noies estaran instal·lats durant alguns dies en un espai privilegiat en plena natura dins al Parc Nacional d'Aigüestortes i Estanys de Maurici, a la Vall de Boí El campament constarà de tendes que facilitem des de la Sorellona, i de totes les instal·lacions necessàries sota grans tendals (cuina, menjador, taller, latrines, etc.) . 

IMG_20220822_104540.jpg
DSCF1156.JPG
bottom of page