Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà 

Estany de Banyoles

Riu Fluvià

Grups
Grups
Nàiades (del 27 de juliol al 2 d'agost)

De 5 a 9 anys

Preu: 300€

Més informació

Rat-Bufs (del 5 al 16 d'agost)

De 10 a 15 anys

Preu: 460€

Més informació

Els campaments

Durant 12 dies els i les participants del campament de natura, conviuran a la vora del riu Fluvià, coneixent de  posant-se a la pell de científics estudiosos de la fauna i la flora de la zona. Estarem instalats a Can Tallada, una casa de Colònies única situada en un entorn privilegiat per observar i conèixer una gran varietat d’animals i plantes, que només podem trobar en un espai com aquest.

Per altra banda, l’experiència en els "Rat-bufs", aportarà al nen/a més autonomia i responsabilitat en el desenvolupament de les tasques diàries, com ara parar i desparar taula, mantenir els espais comuns i individuals nets i ordenats per a una millor convivència, rentar plats, etc. Alhora que podrà fer nous amics amb qui compartirà uns dies de molta intensitat.

Els nens i nenes estaran sota la responsabilitat d’educadors naturalistes, amb molta experiència en el món del lleure, de manera que els infants a través del joc, l’observació de fauna i la descoberta de l’entorn seran els protagonistes del seu propi aprenentatge.

On estarem?

Per tal que l’experiència sigui inoblidable, els nens i nenes viuran en un espai privilegiat en plena natura. La casa de Can Tallada disposa de totes les facilitat habituals en aquestes instal·lacions: habitacions comunitàries, lavabos i dutxes, espai de cuina i menjador, sales de jocs, piscina, pistes de joc, etc.